KEGAN ART

Cine suntem?

Vrei să afli mai multe despre noi? Hai să ne cunoaștem!

Cine suntem?

Suntem o echipă de programatori tineri, cu idei îndrăznețe, creative și inovatoare.
Știm că fiecare membru al echipei noastre joacă un rol important in dezvoltarea și lansarea unui produs digital, de aceea punem accent pe dezvoltarea personală.
Pentru noi, satisfacția partenerilor noștri este prioritatea numărul unu, iar fiecare proiect finalizat cu succes este o confirmae a angajamentului nostru față de excelență.

Cu cine lucrăm?

Indiferent de mărimea sau complexitatea proiectului, echipa noastră va asigura profesionalism și dedicare pentru rezultate de top, în timp util și cu o atenție deosebită la detalii.
Un client mulțumit reprezintă un pas important către construirea unei relații de lungă durată și consolidarea reputației noastre.
Lucrăm atât cu persoane persoane juridice cât și cu persoane fizice. Oferim o consultanță inițială fiecărui client, pentru a putea face cea mai bună alegerea în privința viitorului produs creat.

Ce facem de fapt?

Design personalizat de la 0

Schițăm și proiectăm design-uri unice personalizate pentru fiecare tip de afacere în parte.

Website de prezentare și magazin online

Ai nevoie de o prezentare pentru serviciile afacerii tale? Sau vrei să vinzi online? Nicio problemă, te ajutăm cu ambele.

Sisteme CRM/ERP

Construim sisteme de gestionare online ale afacerilor offline, și platforme educaționale.

SEO și Marketing

Website-ul/Magazinul tău online nu este vizibil atunci când un client caută un cuvând cheie relevant? Sau ești pe a treia, a patra pagină?

Promovare Facebook

Dacă îți dorești să îți promovezi afacerea cu un buget relativ mic pe o platformă cu o rată de conversie mare, atunci promovarea pe Facebook este pentru tine!

Google Ads

Afacerea ta necesită promovare constantă pentru a putea avea clienți? Promovarea pe Google va fi aliatul tău numărul 1!